Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Google Meet’in en son güncellemesi, daha yetenekli bir resim içinde resim modu sunar

Google Meet’in en son güncellemesi, daha yetenekli bir resim içinde resim modu sunar

admin admin - - 2 dk okuma süresi
0

Google’ın Meet video konferans yazılımına yönelik en son güncellemesi, resim içinde resim modunu daha kullanışlı hale getirmek için tasarlandı ve önemli Meet kontrollerinden vazgeçmeden masaüstünüzdeki diğer pencerelerde çalışmanıza (veya belki de gevşemenize) izin veriyor. Google’ın duyurusuna göre özellikler, Google Meet’i Chrome tarayıcısı üzerinden kullanırken kullanılabilecek ve önümüzdeki birkaç hafta içinde herkesin kullanımına sunulacak.

Özellikle, siz onları kullanırken diğer masaüstü pencerelerinizin üzerine oturmak üzere tasarlanmış resim içinde resim görünümünden artık elinizi kaldırabilecek, metin sohbetine katkıda bulunabilecek ve alt yazıları açıp kapatabileceksiniz. Pencereyi yeniden boyutlandırmak için daha iyi destek ve daha esnek düzenler de var. Bir GIF’te Google, iş arkadaşlarınızla sohbet etmeye devam ederken bir e-posta taslağı hazırlamak için bunun nasıl yararlı olabileceğini gösterir, ancak bakın, bunu Instagram’da veya YouTube’da sessize almak için kullanmaya karar verirseniz sizi yargılamayacağım.

Her iki durumda da, Google Meet’in yalnızca toplantıdan ayrılmanıza veya mikrofonunuzu ve kameranızı açıp kapatmanıza izin veren resim içinde resim moduna göre oldukça iyi bir gelişme. Pencere yeniden boyutlandırma seçenekleri de oldukça sınırlıdır ve yalnızca sabit bir en boy oranı için destek sunar. Yeni güncellemeyle değişmeyen bir toplantı sırasında resim içinde resim moduna üç noktalı ayarlar menüsünden erişirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir