Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Makineli Tüfek Kelly & Megan Fox, Londra Randevu Gecesinde Yenilmez

Makineli Tüfek Kelly & Megan Fox, Londra Randevu Gecesinde Yenilmez

admin admin - - 2 dk okuma süresi
0

İkiz alevler güçlü bir şekilde yanıyor.

Londra’dayken, Makineli Tüfek Kelly Ve Megan Tilki 30 Mayıs’ta şık bir randevu gecesi için dışarı çıktı. Megan beyaz bir atlet, gümüş detaylı siyah pantolon ve topuklu ayakkabılarla onu nedensel tuttu. bu Jennifer’ın vücudu aktris, uyumlu siyah bir çanta ve kırmızı dalgalı buklelerini tamamlayan derin ateşli tırnaklarla aksesuarlandı.

Bu arada, sarı saçlarının artık uçları siyah olan nişanlısı, siyah Converse, küpeler ve uyumlu bir kolye ile iki parça gri, kolsuz bir takım giymişti.

Çiftin göletteki macerası, 2023’ün lansmanı için NYC’ye adım attıktan iki hafta sonra gelir. Sports Illustrated’ın Mayosu kapak modeli olarak Megan’ın yer aldığı sayı.

Neyse ki, görünüşe göre onlar da bir model romantizmine geri dönmüşler. Çünkü, Şubat ayında, Megan’ın bir dizi özçekim ve bir ateş çukurunun zarfı yakan bir videosunu “You can tad the fakety/ it’s all over your Breath” başlığıyla birlikte yayınlamasının ardından, ayrılık söylentileri su yüzüne çıktı. Beyoncé2016 Limonata hiti “Pray You Catch Me.”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir