Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Ethan Hawke ve Eski Uma Thurman’ın Oğlu Levon, Cannes’da Babama Katılıyor

Ethan Hawke ve Eski Uma Thurman’ın Oğlu Levon, Cannes’da Babama Katılıyor

admin admin - - 2 dk okuma süresi
0

Sıra babada!

16 Mayıs’ta Uma Thurman Cannes’da özel bir randevuyla kırmızı halıda yürüdü: Kendisi ve eski kocası Ethan Hawkeoğlu Levon Hawke. Anlaşılan o ki, tomurcuklanan bir aktör olan 21 yaşındaki film festivalinde babasıyla da takılmış.

Ethan, 19 Mayıs’ta Instagram’da Levon’la birkaç fotoğrafını paylaştı, bunlardan biri ikisini oyuncunun karısıyla gösteriyordu. Ryan Shawhughes Hawke iki gün önce. “Cannes’da birkaç günden kareler” Antrenman günü yıldız yazdı. “Tekrar orada olmak, özellikle de maestro Pedro Almodóvar’ın yanında olmak bir zevk. #StrangeWayOfLife @festivaldecannes”

Levon, oyuncunun yönetmenin kısa Western filminin 17 Mayıs’taki galasına katıldığı Cannes’daki kırmızı halıda Ethan’a katılmadı. Garip Yaşam Tarzıonu yıldızlandıran ve Bizden geriye kalanlarpeter pascal eskiden sevgili olan kovboylar olarak, hem de film gösterimi Canavar karısıyla.

Levon, yıllar boyunca büyük ölçüde spot ışığının dışında kaldı. Şubat ayında Ethan, diğer koltuk arkadaşı Super Bowl devre arası oyuncusunu tebrik etmek için 2015’te bir baba-oğul mahkeme gezisine ait fotoğrafları yeniden ortaya çıkardı. Rihanna.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir