Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kuaför Salon Dekorasyonunda Aynanın Önemi

Kuaför Salon Dekorasyonunda Aynanın Önemi

admin admin - - 4 dk okuma süresi
0

HC Design Studio mimarlık ve inşaat sektörü alanında uzun yıllardan beri kaliteli hizmet vererek sivrilmeyi başarmıştır. Kendisine prensip edindiği kaliteli çalışma mottosuyla birlikte müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Sizler için özenle seçmiş olduğu uzman kadrosuyla birlikte farklı tasarımlara da imza atmaktadır. Mimari trendleri yakından takip etmesiyle birlikte farklı örnekleri yorumlar ve yeni bakış açılarıyla bambaşka projeler ile birlikte sizin karşınıza çıkartır. Bu yöntemler ile birlikte mimari tasarım alanında farklı bir anlayış katmış olur. Mekan içerisindeki uyumu sağlayarak yaşam alanındaki kullanıcıyla bütünleşmesi hedeflememiştir.

Kuaför salonu dekorasyonu alanında da hizmet veren HC Design Studio sizlere farklı alanlarda da aktif olduğunu kanıtlamıştır. Özellikle kuaför tasarımı gerçekleştirilirken aynaların büyük bir önemi vardır. İçeri müşterinin girmesiyle koltuğa oturması anında aynayla buluşması bir olacaktır. Bu nedenle hem müşteriniz hem de mağazanız için doğru olan aynayı tercih etmek oldukça önemlidir. Büyük ve çok parçalı olan aynalar alanı daha büyük gösterirken tek parçalı aynalar da daha samimi ve sıcak hissettirmeye yardımcı olur. Daha sade ve çerçeveli aynalarda elbet kullanılarak şık bir ortam elde edilmeye çalışılır. Ancak unutmayın ki aynalarınızı konumlandırmadan önce içerideki aydınlatma sistemini de göz önüne alınız.

İş Yeri Dekorasyonunda Planlamanın Önemi

İş Yeri olarak nitelendirilen kuaför salonları ticari amaçlar güttüğü için iç mimari aşamaları ve tasarımları daha önemlidir. Alanınız sadece size değil müşterilerinize de hitap etmesi gerekir. Bu nedenle doğru bir şekilde tasarım yapılıyor mu bundan emin olmak gerekir. Alanınızı tasarlarken kesinlikle müşterilerinizin bakış açısına göre düşünün. Düzeniniz mantıklı mı, bekleme alanınız yeterli mi, saç yıkama alanlarınız konforlu mu gibi doğru soruları sorarak müşterileriniz için doğru tercihler yapmalısınız. Kısacası salonunuz içerisinde nasıl bir işleyiş görmek istiyorsanız bu yönde ilerleme gösterin.

Bir diğer önemli konu da HC Design Studio sizlere 3D görsellendirme imkanı sağlar. Bu sayede tasarıma başlanmadan bilgisayar üzerinden tam anlamıyla salonunuz nasıl olacak görebilirsiniz. Hatta bu aşama üzerinden beğenmediğiniz alanları farklı tasarım seçenekleriyle şekillendirebilirsiniz. Sizlere özel olarak hazırlanan projelendirmeleri ve tasarımları ile anahtar tesliminizi gerçekleştirir.

Kuaför Salonlarında Yeşilliğin Yeri

Kuaför salonları aslında cilt bakımı daha çok bakım üzerine olduğu için aslında çevreyi yansıtır. Ne demek mi istiyoruz? Kuaför salonları oldukça ferah alanlardır. Temizliği işaret ederler. Genellikle de renk tercihlerinin beyaz üzerine kurulu olduğunu fark edeceksiniz. Beyaz renge daha temiz bir görünüm katmak adına yeşil bitkileri tercih edebilirsiniz. Alanınıza fark ettirmeden farklı renkleri çiçekler ve bitkiler ile katabilirsiniz. Oldukça hoş görünüme sahip olan bu kullanım salonunuz için dışarıda daha farklı bakılmasına yardımcı olacaktır. HC Design Studio sizler için her ayrıntıyı düşünerek en kaliteli şekilde hizmetine devam ediyor.

Kaynak: https://hcdesign.studio/kuafor-salonu-dekorasyonu/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir