Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Çekmeköy Güzellik Merkezleri

Çekmeköy Güzellik Merkezleri

admin admin - - 4 dk okuma süresi
0

Çekmeköy’de bulunan güzellik merkezlerini inceliyoruz! Çekmeköy bölgesinde bulunuyor ve hangi merkeze gideceğinize karar veremiyorsanız sizin için harika bir rehber hazırladık. İşte Çekmeköy’deki en iyi güzellik merkezleri

Çekmeköy Güzellik Merkezi

Son yıllarda gelişen bölgelerden birisi olan Çekmeköy’de hangi güzellik merkezine gidilir? Çekmeköy’de birçok merkez bulunuyor, ama gerek kullandıkları ürün ve cihazların kalitesi gerek ekibin yetkinliği yaptıracağınız uygulamanın sonucuna doğrudan etki ediyor. Bu yüzden araştırma yaparak doğru güzellik merkezini bulmanız, memnun olmanız açısından çok önemli.

Nil Tellioğlu Güzellik Merkezi

Nil Tellioğlu kliniği Çekmeköy’de bulunan salonlar arasında en çok ziyaret edilen ve memnun kalınan salonlardan birisi. Peki burada sizi güzelleştirecek hangi uygulamalar var? İşte Nil Tellioğlu güzellik merkezinde en çok yapılan 4 uygulama;

1) Nil Tellioğlu Leke Bakımı

Nil Tellioğlu kliniğinde kendi buldukları ve geliştirdikleri kombine bir leke tedavisi yöntemi var. Sonuçları oldukça etkileyici bir tedavi. Uygulamayı yaptıranların öncesi sonrası fotoğraflarını ve uygulama ile ilgili detayları Nil Tellioğlu instagram hesabında bulabilirsiniz.

2) Lazer Epilasyon

Nil Tellioğlu kliniğinde bulunan lazer epilasyon cihazları son teknoloji ve iyi cihazlardır. istenmeyen tüy problemleri kaliteli cihazları ve etkin uzmanları ile 6-8 seansta tamamen yok edilebilmektedir. Eğer Çekmeköy bölgesinde lazer epilasyon merkezi arıyorsanız Nil Tellioğlu sizin için doğru adres olacaktır. Kadrosu oldukça tecrübeli ve cihazları son teknoloji olduğu gibi fiyatlandırma da gayet uygundur. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

3) Microblading

Kaş dövmesi uygulaması son zamanların en çok tercih edilen güzellik uygulamalarından birisi. Ancak maalesef herkes bu uygulamayı istediğiniz gibi yapamayabiliyor. Konu microblading olunca uzmanın tecrübesinden tutun da kullanılan malzemeye kadar her şey önemli olabiliyor. Kimi salonlar maliyetini azaltmak için ucuz ve kalitesiz malzemelere ve ekipmanlara yönelebiliyor.

Böyle durumlarda sonuç istediğiniz gibi olmayabilmekte. Bu tarz riskler almak istemiyor ve microblading sonucundan memnun kalmak istiyorsanız Nil Tellioğlu güzellik merkezi bu konuda da oldukça memnun danışan oranına sahip. İnstagram adreslerinden bu uygulamanın da öncesi sonrası fotoğraflarını görüntüleyebilirsiniz.

4) Zayıflama ve Vücut Şekillendirme

Zayıflama ve bölgesel yağlanma hemen hemen herkesin problemi. Sadece Çekmeköy’de değil tüm Türkiye sınırları içerisinde en etkili cihazlardan birisine sahip sayılı salonlardan birisi. Bu yüzdendir ki zayıflama ve sıkılaştırma konusunda tek seansta bile inanılmaz sonuçlar alabiliyorlar. Eğer bölgesel yağlanmanız varsa ve sıkılaşmak istiyorsanız en doğru tercihlerden birisi olabilir. Kullandıkları cihaz oldukça pahallı ve sonuçları garantili bir cihaz.  Aynı şekilde bu uygulamanın öncesi sonrası fotoğrafları için de kendi instagram hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Detaylı bilgi ve randevu için: https://niltellioglu.com/

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir