Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Altın Sözler

Altın Sözler

admin admin - - 2 dk okuma süresi
0

Bazen, bazı sözler vardır ki bizim için söylendiği zaman altından daha değerlidir. Hatta duyacağımız bir altından söz ile ciddi mana duygu seline kapılmamızda mümkündür. Bu sözler üzerimizde gerçekten olumlu etkilere sahip durumdadır. Ayrıca olumlu sözler duyduğumuzda vücudumuz mutluluk hormonu salgıladığı için kendimizi kuşlar kadar hafif hissederiz. Hele ki işittiğimiz bu sözler sevgilimizden geliyorsa; o an gerçekten altından daha kıymetli oluyor.

İşte çiftler bu duygu halini daha sık yaşamak için birbirlerine uygun sözler arıyor. Kızlar, erkek sevgiliye aşk sözleri ararken, erkeklerde aynı şeyi kızlar için yapıyor. Bu kadar etkili sözler bulabilmek için ise genel mana da çok çaba sarf etmek gerekiyordu ya da Sözler Vadisi sitesi keşfedilene kadar öyleydi. Sözler vadisi birçok söz konusunda sizlere sunduğu farklı alternatiflerle diğer söz sitelerinden ayrılıyor.

Sevgiliniz İçin İyi Geceler Sözleri

Sevgilinizle güzel bir gün geçirmenizin ardından, günü ona söyleyeceğiniz iyi geceler sözü ile kapatmak istemez misiniz? Böylelikle geçirdiğiniz güzel günü taçlandırmış olursunuz. Eğer sizde geçirdiğiniz güzel günü taçlandırmak isterseniz sözler vadisi sitesini ziyaret edip, sevgiliye iyi geceler sözleri bulabilirsiniz

Arkadaş Ortamının Delikanlısı Mısınız?

Arkadaş ortamının delikanlısı benim, en delikanlı sözleri ben söylerim diyorsanız ancak sözleriniz tükendiyse sözler vadisi sitesi size delikanlı sözler konusunda yardımcı olabilir. Size sadede, delikanlı bir sözü Sözler Vadisi sitesinden seçip söylemek kalır.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir