Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kenet Sistem Çatı İle Yıllara Meydan Okuyan Çatı Kaplamaları

Kenet Sistem Çatı İle Yıllara Meydan Okuyan Çatı Kaplamaları

admin admin - - 2 dk okuma süresi
0

 

Kenet sistem çatı, en az %5 eğime sahip tüm çatılara uygulanabilen güvenli bir çatı sistemidir. Kenet sistem çatı yağmur, kar, fırtına, rüzgar gibi doğa olaylarına karşı oldukça dayanıklı bir yapıya sahip olup darbelere karşı da son derece dayanıklıdır. Kenet sistem çatı bakım gerektirmeyen ve su sızdırmaz özelliği sayesinde günümüzde sıklıkla tercih edilmektedir. Kenet sistem çatı uygulanması da son derece kolaydır. Uygulanacak çatıya delme işlemi uygulanmadan klipsler ile tutturulmaktadır.

Sonrasında ise kenet robotu veya el aletleriyle kenetlenerek montaj işlemi gerçekleşmektedir. Kenet sistem çatılar bu özelliği sayesinde uzun ömürlü çatı kaplama sistemlerinin başında gelmektir.  Bakır kenet çatılar yazın serin, kışın ise sıcak tutarak enerji verimliliği de sağlamaktadır. Kenet sistem çatı istenilen boyda ve istenilen renklerde üretilmektedir. Uygulandığı çatılarda montajı sırasında hiç bir şekilde delme işlemi uygulanmadığından yüzde yüz sızdırmazlık özelliğine sahiptir.

Kenet sistem çatılar, konutlarda, villalarda, otellerde, üretim tesislerinde, alışveriş merkezlerinde, spor ve dinlenme tesisleri gibi modern ve geleneksel birçok alanda sıklıkla kullanılmaktadır. Günümüzde kullanılan bir çok çatılar zaman içinde performansını kaybedip sızıntılara sebep olurken, çinko kenet çatı uzun yıllar yüksek performans sağlamayıp hiçbir şekilde sızıntı oluşturmamaktadır. Kenet çatı sistemleri diğer çatılara göre yıllara meydan okuyarak uzun yıllar kullanım imkanı sağlamaktadır. Kenet sistem çatılar hafif yapılar olduğu için maliyetleri oldukça uygundur. Bunun yanı sıra bakıma ihtiyaç duymayan özelliği sayesinde büyük avantaj sunmaktadır.

 

Kaynak: Kenetsistemcati.com

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir