Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Le’Veon Bell, Steelers’ı ‘Petty’ Nedeniyle Ayrıldığını Kabul Etti

Le’Veon Bell, Steelers’ı ‘Petty’ Nedeniyle Ayrıldığını Kabul Etti

admin admin - - 2 dk okuma süresi
0

Le’Veon Bell NFL’deki en iyi geri koşulardan biriydi ve bir yıldızdı. çelikçiler 2013’ten ’17’ye. Başarısı, hak ettiğini düşündüğü uzun vadeli bir sözleşme istemesine yol açtı – ancak bu asla olmadı ve bunun yerine Jets için takımdan ayrıldı.

Beş yıl sonra Bell, Pittsburgh’dan ayrılmak istemediğini itiraf etti ve onu draft eden takımla ilişkisini neyin bozduğunu açıkladı.

Bell, “Evet, biraz önemsizdi, küçük garanti meselesiydi,” dedi. çelik burada dijital ses dosyası. “’Kahretsin, gerçekten onu yiyebilir miydim?’ Evet, muhtemelen yapabilirdim. Muhtemelen onu gerçekten yemiş olabilir.”

Bell’e göre Pittsburgh, 2017’de ona yılda 13,3 milyon dolar teklif etti – reddetti ve takım franchise’ı onu etiketledi. Sonra 18’de, Steelers ona aynı anlaşmayı teklif etti ve o, sakatlanarak oynadığı için saygısızlık hissetti. Sezonu dışarıda geçirerek ve etiket altında oynamayı reddederek teklifi kabul etmeyi reddetti. Daha sonra 19’da New York ile dört yıl boyunca 52.5 milyon dolara serbest oyuncu olarak sözleşme imzaladı. Anlaşma, garantili 35 milyon doları içeriyordu.

Bell bir daha asla Pro Bowl’daki hali olmadı ve Steelers onu arka sahalarında fena halde özledi.

Bell, “Hayır, Pittsburgh’dan ayrılmak istemedim,” dedi. “Çünkü günün sonunda, oradaydım.”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir