Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Kolej Beyzbol Takımı, 19-40 Rekoruna Rağmen NCAA Turnuvasına Otomatik Teklif Kazandı

Kolej Beyzbol Takımı, 19-40 Rekoruna Rağmen NCAA Turnuvasına Otomatik Teklif Kazandı

admin admin - - 2 dk okuma süresi
0

Bir kolej basketbol takımının yaklaşık 10-21’lik bir rekorla NCAA turnuvasına katıldığını veya bir kolej futbol takımının mahallede 4-8’lik bir sezonun ardından bir bowling maçı yaptığını hayal edin.

Tulane, 19-40’lık bir yaya rekoru ile NCAA beyzbol turnuvasına katılmaya hak kazanarak üniversite beyzbol dünyasını şok ettiğinde Pazar öğleden sonra benzer bir şey oldu.

Green Wave, dramatik bir hafta boyunca patlamadan önce Florida, Clearwater’daki 10 takımlı AAC turnuvasında yedinci sırada yer aldı. Tulane, Houston’ı üzdü, Memphis’i merhamet kuralıyla yendi, Cougars’a bir mağlubiyetten geri döndü ve onları eledi ve konferans şampiyonasında Doğu Carolina’yı 8-6 geride bıraktı.

Zafer, Green Wave’in 2016’dan bu yana ilk turnuva rıhtımını garantiledi ve programın Metro Konferansı, ABD Konferansı ve AAC arasındaki dokuzuncu konferans turnuvası unvanını aldı.

2001 ve 2005’te College World Series’e ulaşan gurur verici bir program olan Tulane, Green Wave 1-10. Sezona başladığında çok az kişinin öngörebileceği bir fırsattan en iyi şekilde yararlanmaya çalışacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir