Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Hawks neden Carmelo Anthony’yi Yanak Tweetiyle Kutladı?

Hawks neden Carmelo Anthony’yi Yanak Tweetiyle Kutladı?

admin admin - - 2 dk okuma süresi
0

Sonrasında Carmelo Anthony Pazartesi günü NBA’den emekli olduğunu açıkladıktan sonra, spor çevresinden birçok kişi ve kuruluş, gaziyi başarılı bir NBA kariyeri için tebrik etti. İçin şahinlerancak, eski forveti dahil ederek biraz eğlenme fırsatını değerlendirdiler.

Anthony, 2018 sezonunun ardından kısa bir süre Thunder’dan Atlanta’ya takas edildi. Ancak, Atlanta onu hemen satın alarak Anthony’nin serbest bir oyuncu olmasına izin verdiği için Anthony, Hawks için asla bir oyun oynamadı.

Bu, Hawks’ı bir Anthony forması yapmaktan alıkoymadı. ticaretten hemen sonra kendini gösterdi. Atlanta, beş yıl sonra Anthony için tebrik tweet’inin bir parçası olarak formayı geri getirdi.

Anthony, o yaz Rockets ile sözleşme imzalayacaktı ve Hawks, Anthony’nin sözleşmesini üstlenmenin bir parçası olarak Dennis Schroder’ı da satın aldı. Bu arada Oklahoma City, hareket için birincil motivasyon kaynağı olarak maaş sınırı indirimi aldı.

O zamanlar Anthony’nin kariyeri sona eriyor gibi görünüyordu, ancak 2022’ye kadar Houston, Portland ve Los Angeles’ta roller bulacaktı. Ancak, onun bir Hawk olduğu o saatleri hiçbir şey yenemez.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir