Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Cowboys Başkan Yardımcısı, Ekibin Yaklaşan Maaş Sınırı Sıkıntısına Dair İçgörü Sunuyor

Cowboys Başkan Yardımcısı, Ekibin Yaklaşan Maaş Sınırı Sıkıntısına Dair İçgörü Sunuyor

admin admin - - 2 dk okuma süresi
0

bu Kovboylar potansiyel olarak bir maaş sınırı ikilemine yol açabilecek önemli sözleşme uzatmaları istemesi beklenen dört yıldızlı oyunculara sahip olmak.

Oyuncular oyun kurucu içerir Dak Prescottgeniş alıcı CeeDee Kuzukorner Trevon Diggs ve defans oyuncusu mika parsonsancak Parsons 2023 sezonuna kadar uzatma imzalamaya uygun değil.

Kovboylar genel başkan yardımcısı Stephen Jones Çarşamba günü konu hakkında konuştu ve maaş sınırı tıkanıklığı ihtimalinden rahatsız görünmüyor. Aslında, takımın dört yıldızı da uzun süre elinde tutma şansının yüksek olduğunu belirtiyor gibiydi.

ESPN’ye göre Jones, “İlerlerken her şeyin zamanlamayla ilgili olacağını hissediyorum, ancak sınırın parametreleri dahilinde çalışabileceğimizi ve bu tür şeyleri gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz” dedi. “Yukarıdakilerin tümü üzerinde çalışmak istiyoruz, ancak bunun nasıl sonuçlanacağını görmemiz gerekecek. … Ama sezon başına kadar bitirmemiş olmamız, onlarla sözleşme imzalamayacağımız anlamına gelmez diyemem.”

Prescott, 2024 sezonu boyunca imzalandı. Benzer şekilde Kovboylar, Lamb için 2024 için 17,99 milyon dolarlık beşinci yıl opsiyonunu kullandı. Diggs, 23 sezonundan sonra sınırsız bir serbest oyuncu olabilir. Kovboylar, Parsons’ın sözleşmeden doğan haklarını 25’e kadar kontrol ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir