Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Uzman işitme cihazları satış ve uygulama desteği sunar

Uzman işitme cihazları satış ve uygulama desteği sunar

admin admin - - 4 dk okuma süresi
0

Ülkemizde işitme cihazlarının satışını ve hastalara uygulanmasını sağlayan bu anlamda insan ve sağlık öncelikli olarak faaliyet yürüten uzman işitme cihazları sektöründe lider bir konuma ulaşmayı başarmıştır. Firma kurulduğu 2016 yılından bu yana %100 hasta memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergilemektedir. Bu anlamda hem hizmet kalitesi hem fiyat politikası bakımından İstanbul başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanından işitme cihazı ihtiyacı bulunan bireylerin tercih ettiği lider bir kuruluş olmayı başarmıştır. Firma Türkiye’de ve dünyada üretilen lider işitme cihazı markalarını bünyesinde barındırmaktadır. Bu anlamda uzman kadrosu ile özellikle de Bakırköy’de yaşayan işitme sorunu bulunan bireylere doğru çözümler sunmak ve daha kaliteli bir yaşam olanağı sağlamak maksadıyla var gücüyle çalışmaktadır. Türkiye genelinde dünyanın en iyi işitme cihazı markaları bayileri ile hemen hemen her ilde satış teknik servis ve satış sonrasında da hizmet vermeye devam etmektedir. Bu anlamda garantili satış sonrası destek sunan profesyonel ve kaliteli işitme cihazlarını uzman işitme cihazları sayesinde edinmek mümkündür.

İşitme cihazları hangi amaçlarla kullanılabilir?

İşitme cihazları bireylerin herhangi bir nedenle işitme yetilerinin bir bölümünü kaybetmeleri sonucunda kullanılan son derece gelişmiş teknolojilerle üretilen mekanizmalardır. Ülkemizde genel anlamda dijital işitme cihazları kullanılmaktadır fakat bunun yanı sıra analog işitme cihazlarını kullanan bireyler de vardır. Dijital işitme cihazları dışarıdan gelen sesleri işleyerek hastaların bunu en doğru bir biçimde duymasına olanak sağlayan ve bir yazılım neticesinde geliştirilen cihazlardır. Analog işitme cihazları ise sadece çevreden gelen sesleri yükselterek hastaların bunları daha net bir biçimde duymasını amaçlamaktadır. Dolayısıyla yapay zeka yazılım ve bilgisayar teknolojilerinin gelişmesi ile birlikte genel anlamda dijital işitme cihazlarına olan yönelme artmıştır. Elbette işitme cihazı fiyatları da analog ve dijital olmalarına ve içlerinde barındırdıkları özelliklere göre farklılık göstermektedir.

İşitme cihazları 3 bölümden oluşur?

İşitme cihazları genel anlamda mikrofon amplifikatör ve hoparlör olmak üzere üç ana bölümden meydana gelmektedir. Dış ortamdaki sesleri alan mikrofonlar amplifikatöre iletirler. Amplifikatör ve işlemci bu seslerin işlenip doğru bir biçimde doğru oranlarda yükseltilerek iletilmesini sağlamaktadırlar. İşlenen seslerin hoparlör aracılığı ile kulağa iletilmesi neticesinde işitme cihazı fonksiyonunu tamamlamış olur. Ülkemizde uzman işitme cihazları satış ve uygulama merkezi en kaliteli şekilde üretilen işitme cihazlarını hastalara sunmaktadır. Kuruluş aynı zamanda uygun fiyat politikası izlemekte ve işitme cihazı sgk ödemesi noktasında da hastalarına destek olarak onların minimum düzeyde bir ödeme yapmalarına olanak sağlamak için çaba sarf etmektedir. Öte yandan kuruluş uzman bir kadro ile çalışarak bu anlamda hastalar tarafından satın alınan işitme cihazlarının hastanın işitme duyusuna ve ölçüsüne göre doğru bir biçimde programlanmasına da sağlamaya çalışır.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir