Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bitcoinde Para Nasıl Kazanılır?

Bitcoinde Para Nasıl Kazanılır?

admin admin - - 3 dk okuma süresi
0

 

Kripto paralar günümüzde birçok kişiye ulaşmış durumdadır. İnsanlar kripto para almamış olsa bile isimlerini duymuştur. Bu yüzden kripto paraların özellikle de Bitcoinin oldukça ünlü olduğunu söyleyebiliriz. Bu yüzden halen birçok kişi kripto paraları yeni yeni keşfediyor ve kripto para almak için vakit kolluyor. Peki Bitcoin ile nasıl para kazanabiliriz? Bu sorunun iki adet cevabı var. İlk cevabı al-sat yaparaktır. Rakamları tamamen örnek olarak kullanalım. 10 bin TL’ye Bitcoin aldığınızı varsayalım. Bitcoin 11 bin TL olduğunda sattığınız zaman elinizde yüzde 10 kazanç olmuş olur ve kripto paralarda yüzde 10’luk artış hiçte zor değildir.

Ücretsiz hesap oluşturarak Bitcoin yatırımına başlamak için tıklayın.

İkinci bir seçenek uzun süreli elde tutmaktır. Kripto paraların geçmişteki fiyatlarına baktığınız zaman, bugünlerde o fiyatın çok üstüne çıktığını görebilirsiniz. Haliyle bir kripto parayı hesabınızda tutarak gelecekte değerlenmesi için bekleyebilirsiniz.

Bitcoini alarak uzunca bir süre tutup sonrasında satarak da para kazanma şansınız vardır. Bu süre sizin hedeflerinize göre değişebilir. İster 6 ay ister 1 sene ister 5 sene tutun. Geleceğinize istediğiniz gibi yatırım yapın.

Hemen kazanmaya başlamak için tıklayın ve üye olun.

Bitcoin Almak İçin Hangi Kripto Para Borsası Tercih Edilebilir?

Bitcoin almaya, bu şekilde al-sat yaparak veya uzun vadeli olarak kazanmaya karar verdiniz. Bu durumda bir kripto para borsası bulmaya çalışacaksınız. Nihayetinde bitcoini bir yerden alıp satmanız gerekiyor.

 

İşte tam olarak bu noktada size destek olacak bir adres var. TrBinance oldukça başarılı bir şekilde çalışmaktadır. Global haliyle dünyada en çok bilinen kripto para borsasıdır. Bu yüzden siz de bir kripto para borsası arıyorsanız TrBinance adresini güvenle tercih edebilirsiniz. Bankanızdan kolayca paranızı aktarır ve istediğiniz gibi alım-satım yaparsınız.

Bitcoin Gelecekte Çok Daha Yüksek Rakamlara Ulaşır Mı?

Bitcoin halihazırda oldukça yüksek rakamlara ulaşmış olduğu için bazı kişiler bu durumu riskli görebiliyor. Şimdi alırsam ve düşerse? Sorusu sıkça soruluyor. Geçmişe bakıldığı takdirde Bitcoin çok daha düşükken bile buradan düşerse diye çokça soruluyordu. Düşerse diye düşünmeyip alan birçok kişinin kazanç sağladığı görüldü. Tabii ki her yatırımın riskleri vardır ancak nerelerde duracağınızı bildiğiniz takdirde kazanç elde etme ihtimaliniz her zaman artar. Bitcoin gelecekte çok daha yüksek rakamlara ulaşabilir. Bu yüzden çok yüksek diye düşünmemek gerekir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir