Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Türkiye Trans Lojistik Şirketi ve Taşımacılık Hizmetleri

Türkiye Trans Lojistik Şirketi ve Taşımacılık Hizmetleri

admin admin - - 2 dk okuma süresi
0

Türkiye Trans Lojistik firması uluslar arası taşımacılık firması olarak müşterilerine lojistik sektöründe başarılı bir şekilde hizmet sunar. Diğer lojistik şirketlerine nazaran çok daha profesyonel bir ekip performansı ile ilerleyen firma müşterilerine evden eve nakliyat hizmetini uluslararası bir mecrada sağlamaktadır. Ayrıca bu süreçte müşterilerin güvencesini alabilmek adına da taşımacılık sigortası sunar. Bu sayede müşterilerin eşya ve ürünlerine taşımacılık esnasında herhangi bir zarar gelmesi tamamen firmanın sorumluluğu altına alınır. Bununla birlikte müşteriler eşyaların canlı nakliyat takibini yapma olanağına da sahipler. Ürünlerin nerede olduğu ve ne zaman istenilen adrese ulaşacağı konusunda anlık bilgilendirmeler canlı nakliyatta sağlanır.

Türkiye Trans Lojistik Firmasının Aldığı Referanslar

Uluslar arası evden eve nakliyat konusunda fazlasıyla uzman bir ekip ile çalışmalarını sürdüren Türkiye Trans Lojistik firması şimdiye kadar 40 yıllık tecrübesi dahilinde yaptığı projelerini başarılı bir şekilde sonuçlandırmıştır. Bu süreçte oldukça önemli marka ve kuruluşların da referanslarını alarak kalitesini müşterilerine göstermektedir.

Firma, uluslar arası evden eve taşımacılık işlemleriyle birlikte büyük işletmelerin de ürünlerinin taşımacılığını yapmaktadır. Şimdiye kadar firma ile çalışan ve referanslarını sağlayan markalardan bazılarını aşağıda maddeler halinde sıraladık.

  • Doğtaş
  • Ağaoğlu
  • Microsoft
  • Ford
  • Beko
  • Hilton

Belirtilen markaların lojistik alanındaki tüm uluslararası taşımacılık hizmetlerini Türkiye Trans Lojistik firması gerçekleştirmiştir. Diğer referanslar için firmanın web adresine göz atabilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir