Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Eski Jets Star Alıcısı, Aaron Rodgers ile Oynamak İçin Emekli Olmayacağını Söyledi

Eski Jets Star Alıcısı, Aaron Rodgers ile Oynamak İçin Emekli Olmayacağını Söyledi

admin admin - - 2 dk okuma süresi
0

Geniş alıcı Brandon Marshall’ın NFL’de oynamasından bu yana bir dakika geçtiğini söylemek yetersiz kalıyor.

39 yaşındaki Marshall, en son pasını 14 Ekim 2018’de Seahawks’ın 27–3 galibiyetiyle yakaladı. OaklandAkıncılar. O zamandan beri, akıl sağlığı bilincini yaymak ve I Am Athlete medya şirketini kurmak için gündemde kaldı.

Ancak Marshall, futbola dönüşü tamamen reddetmiş görünmüyor. Nedeni, Marshall’ın bir Cuma bölümünde ana hatlarıyla belirttiği gibi ben atletimiçinde yatıyor Jetler‘ oyun kurucu için takas Harun Rodgers 24 Nisan’da.

Marshall, “Bir New York Jeti olarak geri dönme çağrısını alırsam işte bu yüzden hazır olacağım: Bir Super Bowl kazanacağız,” dedi Marshall. “Yüksek düzeyde katkıda bulunabileceğim ve size verebileceğim şey şu: Yıl boyunca 45 yakalama, maç başına 20 ila 30 oyun ve size vereceğim.” sen sekiz gol.”

Bunlar, en son 2016’da 45 yakalama ve 15’te sekiz gol atan Marshall için bile yüksek rakamlar olurdu. Ancak Marshall, kariyeri kadar uzun zaman önce Broncos, Dolphins, Bears, Jets, Giants ve Seahawks ile sekiz Pro Bowl yaptı. Jets ile oynadığı o 15 sezonunda, 14 golü NFL’ye liderlik etti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir