Borsakredi

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Çift Milli Beton Mikseri

Çift Milli Beton Mikseri

admin admin - - 3 dk okuma süresi
0

Çift milli beton mikseri beton üretiminde çığır açan bir makinedir. İnşaatın olmazsa olması beton maddedin içerdiği karışımlar kadar karışım yapan makinenin de öenmi büyüktür. Kendi imalatımız olan bu beton mikseri sayesinde hızlı ve kolayca beton karışımlar elde edilmektedir. Büyük kapasitesi sağlam yapısı ile günlük beton üretim, seviyesi üst noktalara çıkabilmektedir. Çift  milli olması karıştırma hızının artmasının yanında devir tasarrufu yaparak daha düşük maliyet olmasını sağlamaktadır. Hayatın her noktasında artan makineleşme artık inşaat ve yapı sektörünün vazgeçilmezi haline gelmektedir. Her makine sağlam makine değildir. Üretimimiz olan bu beton mikserleri gerek parçaları gerekse ana yapı malzemesi bakımından uzun ömürlü olması amacıyla üretilmiştir.

Beton Mikseri Avantajı

Beton üretiminde ana madde olarak çimento, su ve kum kullanılmaktadır. Betonun çeşidine göre karışımlar farklılık gösterse de genel karışım bu şekildedir. 3 ana maddeden oluşan çimentonun karışımının doğru şekilde yapılması beton kalitesi açısından oldukça önemlidir. Karışımın kısa sürede ve yeterli sürede hazırlanması bakımından çift milli beton mikseri büyük avantajlar sunmaktadır. Çift mil özelliği sayesinde karışımın içindeki maddeler homojen olarak eşit şekilde dağılır. Büyük miktardaki karışım hızlıca donmadan kaliteli bir şekilde karıştırılır. Böylece beton döküme hazır şekilde transfer edilebilir. Beton mikseri sayesinde su ve elektrik kullanımı da azalmış olacağından maliyet düşürülebilir. Bu avantajlar göz önüne alındığında imalatımız olan çift mil özellikli beton mikseri üretimin her noktasında verimi kesinlikle artıracaktır.

Karıştırma İşlemi Sonrası Temizlik Ve Bakım

Beton karışımı su ve çimento içerir bundan ötürü karışım işlemi sonrası mikserden beton transfer edilir. Transfer edildiğinde mikser içinde beton kalıntıları kalmaktadır. Her karışım sonrası bu kalıntıların tamamen temizlenmesi gerekmektedir. Aksi takdirde mikserin içindeki parçaların çalışma verimi düşebilmektedir. Firmamız üretimi olan çift mil özellikli beton mikserinin kendi basınçlı yıkama ünitesi sayesinde tek tuşla temizleme işlemi yapabilmektedir. Basınçlı su sayesinde mikser içi temiz tutularak beton kalıntılarının donması önlenmektedir. Çift milli beton karıştırıcı temizlik ve bakımı doğru yapıldığında uzun yıllar boyunca sorunsuz şekilde faaliyet gösterebilmektedir ve üretime büyük katkılar sağlamaktadır.

Ürünler Hakkından Bilgi ve Teklif Almak için ürün altından bulunan form ile bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Websites: https://www.umman.com.tr/

Mail: [email protected]

Telefon: +90 (312) 394 19 90

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir