SON GELİŞMELER
--:--:--

E-İhracatın Küresel Aktörleri İstanbul’da Buluşuyor

İstanbul Küresel E-İhracat Zirvesi (IGEXX 2026), 3-5 Eylül’de Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Zirvede küresel pazaryerleri, e-ticaret liderleri ve Türk ihracatçılar buluşacak.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
E-İhracatın Küresel Aktörleri İstanbul’da Buluşuyor

Türkiye’nin e-ihracat kapasitesini artırmak ve firmaların küresel pazarlara erişimini kolaylaştırmak amacıyla İstanbul Küresel E-İhracat Zirvesi (IGEXX 2026) düzenleniyor. Zirve, 3-5 Eylül tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Küresel Pazaryerleri ve Ekosistem Liderleri Türkiye’de

Ticaret Bakanlığı’nın himayesinde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonuyla hayata geçirilen zirve, “Beyond Borders-Sınırların Ötesinde” temasıyla düzenlenecek. Avrupa, Orta Doğu, Latin Amerika ve Güneydoğu Asya’dan 50’den fazla küresel pazaryeri ile e-ticaret ekosisteminin önde gelen aktörleri, Türk üretici ve ihracatçılarla bir araya gelecek. Etkinlikte 5 binin üzerinde üst düzey katılımcının yer alması hedefleniyor.

Zirve, firmaların küresel e-ticaret ekosisteminin karar vericileriyle buluşmasına, farklı pazarlardaki fırsatları değerlendirmesine ve yeni iş birlikleri geliştirmesine olanak tanıyacak. Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın katılımıyla 4 Eylül’de açılışı yapılacak zirvede, paneller, sunumlar ve çalıştaylar düzenlenecek. Çin, Hindistan, Asya ülkeleri, Latin Amerika, Kuzey Amerika, Orta Doğu, Avrupa ve Afrika’daki e-ticaret ekosistemleri ile bu pazarlardaki fırsatlar ele alınacak.

Katılımcılar, farklı pazarlardaki güncel eğilimler, tüketici beklentileri ve iş modelleri hakkında doğrudan sektör temsilcilerinden bilgi edinme imkanı bulacak. Zirvenin ilk günü tamamen B2B görüşmelerine ayrıldı. Firmalar, küresel pazaryerlerinin yöneticileri ve uluslararası alıcılarla bire bir görüşmeler yaparak ürün ve markalarını tanıtacak, hedef pazarlara giriş olanaklarını değerlendirecek.

Yapay Zeka ve Dijital Ticaretin Geleceği Gündemde

IGEXX 2026’da, küresel e-ticaretteki teknolojik dönüşüm ve iş modelleri de masaya yatırılacak. Yapay zeka ajanlarının ticaretteki rolü, otonom alışveriş süreçleri, yapay zeka çağında pazarlama, büyük veri analizi, küresel pazaryeri stratejileri, akıllı lojistik, ödeme sistemleri ve fintek çözümleri gibi konular ele alınacak. Sosyal ticaret, çok kanallı perakende, küresel pazarlarda güven, farklı ülke mevzuatlarına uyum ve dijital ekonominin enerji ihtiyacı gibi konular da zirvenin gündeminde yer alacak.

Zirveye kayıt için https://www.igexx.com/register-now/ adresinden bilgi alınabilecek.

Benzer Haberler
E-İhracatın Küresel Aktörleri İstanbul’da Buluşuyor
E-İhracatın Küresel Aktörleri İstanbul’da Buluşuyor
Vergi Borcu Yapılandırma Başvurusu 31 Ağustosta Sona Eriyor
Vergi Borcu Yapılandırma Başvurusu 31 Ağustosta Sona Eriyor
Türkiye Elektrik Kapasitesi Yüzde 88 Yenilenebilir Enerjiyle Büyüdü
Türkiye Elektrik Kapasitesi Yüzde 88 Yenilenebilir Enerjiyle Büyüdü
Sahil Güvenlik Denizlerde Kaçakçılığa Geçit Vermedi Yıl Boyunca Sıkı Denetimler Sürdü
Sahil Güvenlik Denizlerde Kaçakçılığa Geçit Vermedi Yıl Boyunca Sıkı Denetimler Sürdü
Altın Fiyatları Hürmüz Gerilimi ve Fed Beklentileriyle Dalgalanıyor
Altın Fiyatları Hürmüz Gerilimi ve Fed Beklentileriyle Dalgalanıyor
Türkiye’de Kartlı Ödeme Hacmi Temmuzda 3 Trilyon Liraya Yaklaştı
Türkiye’de Kartlı Ödeme Hacmi Temmuzda 3 Trilyon Liraya Yaklaştı
Finans Haberlerinin Doğru Adresi
Copyright © 2025 Tüm hakları BORSA KREDİ 'de saklıdır.